Alternatív gyógymódok

2024.04.08

Anglia-Corby 

Alternatív gyógymódok
Egyéni és Családterápia
EWS Testelemző
Energetikai kezelés
Access Facelift
Access Bars kezelések
5 Kontinens Masszázs

Várlak nagy szeretettel!

2024. április 8-án hétfő és
      április 9-én kedd

Helyszín: Anglia - Corby, 92 Pascal Close Nn 174 ag

Gyebrovszki Klára

Speciális Tanácsadó -
Terapeuta
Lélekgyógyász -
Spiritiszta


Időpontfoglalás:
klari.gyebrovszki@gmail.com,
Messenger,
Tel:+ 36 70 316 2665.vagy,
Tímea Szaszko Tel: 07969914117
,timi1982@hotmail.co.uk,
facebook

Egyéni és családterápia
- Az egyénben és a családon belüli konfliktus helyzetek oldása - kijavítása a jelen vagy a múlt hozadékának tisztítása.
- A testi tünetek kezelése energetikai egyensúly teremtése.
- Lelki eredetű problémák kezelése, félelmek, fájdalmak, sérelmek feloldása.
- Gyászfeldolgozás
- Energiamező tisztítása, feltöltése, rendeződése
- Tér és területtisztítás
- Radiesztézia
Betekintés a múlt -jelen -jövő összefüggésébe annak kijavítására.
- Stb.

EWS Analyzer-testelemző
Készülékkel a szervezetben kimutatható változásokról kapunk információt, hogy még a betegség kialakulásaelőtt képet kapjunk a szervezetben történő átalakulásról.Mely szerveinkben van elváltozás energetikai egyensúly kibillenés.Milyen ásványi anyagokra, vitaminokra, életmódváltásra lehet szükség stb.

Access Bars
Egy gyengéd, érintésen alapuló technika, melynek során a fejen érintünk 32 pontot, melyek mindegyike egy-egy életterülethez tartozik.A kezelés feloldja a fizikai és mentális blokkokat, amelyeket a testünkben elraktározunk, és elősegíti a könnyedséget az életünkben.Access BARS kezelés segíthet a következőkben:
• A fizikai egészség javítása
• Stressz csökkentése és tisztább gondolkodás
• Fokozott motiváció és könnyebb kommunikáció
• Az öröm, boldogság, hála, kedvesség és béke érzéseinek jelentős növekedése
• Mélyebb relaxáció és pozitív hatás az álmatlanságra
• Nagyobb intuitív éberség

Access Facelift
Energetikai Ránctalanítás érintéses kézrátétes energetikai kezelések. Többféle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja,újra strukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.A kiegyensúlyozás során felszabadulhatunk azok alól a gondolati, érzelmi, ítéletek és hiedelmek alól is, melyek benne tartanak életed traumáiban, drámáiban.A letisztulás felszabadulás eredményeként fiatalodhat a test, kisimulhatnak a ráncok, hiszen ezek is mind az elménkben lévő gondolatok negatív következményei.A Facelift átstrukturálja a bőrt, eltüntetheti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait,fiatalít és rugalmasabbá teheti a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt formál.

Az M5C - 5 kontinens masszázstechnika

A belső gyógyító energiával és az univerzális energiával összekapcsolva lehetővé teszi nekünk, hogy finoman mindent nyissunk és feldolgozzunk.A test és a gerincoszlop mentén, az életerő (kundalini) energiáját, hogy azután egyenesen a szívben szabadítsuk fel.Aktiválja a természetes öngyógyító folyamatokat azáltal, hogy rengeteg érzelmi emléket és méreganyagot tölt le.Képes a világ több technikáját egymással kölcsönhatásban összevonni.Együttesen alkalmazza a masszázst, az aromaterápiát és az energiát.Két speciális, kimondottan ehhez a masszázshoz készült olaj keverékkel végzett teljes test masszázs, amely:
- elmélyít Ázsia különböző masszázstechnikákban gazdag világában, amik az energiameridiánokon keresztül kiegyensúlyozzák a testet.
- használja a hawaii Lomi-Lomi technikát, melynek jelentése egyedi/isteni így ez a masszázs megajándékoz az élet hullámaival is.
- a török masszázs dinamikus mozdulatait használva hatékonyan ellazítják a kéz és láb izmait.
- az ajurvédikus érintések és a csakrákon való áthaladás Indiába repít minket, ahonnan a Marma és az energiapontok megkapják kiérdemelt helyüket az M5C technikában.
- a svéd masszázs fogásai a test izomzatán és anatómiai pontjain haladva oldják a feszültséget, blokkokat.
Az 5 kontinens masszázs ezeket a technikáknak kombinálja meghatározott ütemben és sorrendben, összekapcsolva a Szív energiájával, ami ezerszeresen fokozza a hatását.