Tanítás-Technikák-Terápiák

2022.04.03

Debrecen Fényes udvar 3. 8. e. 48.
Bejelentkezés: Szilágyiné Nagy Mónika 20 934 7336

                                               Tanítások útmutatások új technikák és kódok beavatások átadása!

1. foglalkozás

Debrecen: 2022. április 3-án (vasárnap) 10 órától

Saját magunk felépülését segítő - energetikai egyensúlyt megteremtő.
A hozzánk fordulóknak megsegítésének érdekében kapjuk megezen segítőket és segítségeket,
hogy egy élhetőbb életre, egészségesebb életvitelrealkalmassá tegyük magunkat.

Kimondottan azok jelentkezését várom, akik már valamilyen oktatási formában bárhol bármikor részt vettek azáltalam vezetett Égi Tanítások Szeretet Iskolájában!
Tanítványok továbbképzése egyedi technikák átadása - gyakorlása!
Részvételi díj:
15.000-Ft


2022. április 4-én (hétfő)
Terápiák és kezelések
Testi lelki szellemi felépülésünket fejlődésünket elősegítő terápiák!

Gyebrovszki Klára
Speciális tanácsadó terapeuta - Spiritiszta


Egyéni és családterápia energetikai kezelések - lelki egyensúly megteremtése
+ EWS Testelemző + Access Facelift + Access Bars kezelések


Egyéni és családterápia
- Az egyénben és a családon belüli konfliktus helyzetek oldása - kijavítása a jelen vagy a múlt hozadékának tisztítása.- A testi tünetek kezelése energetikai egyensúly teremtése.- Lelki eredetű problémák kezelése, félelmek, fájdalmak, sérelmek feloldása.- Gyászfeldolgozás- Energiamező tisztítása feltöltése rendeződése- Tér és terület tisztítás - Radiesztézia- Stb.

EWS Analyzer-testelemző
Készülékkel a szervezetben kimutatható változásokról kapunk információt, hogy még a betegség kialakulásaelőtt képet kapjunk a szervezetben történő átalakulásról.Mely szerveinkben van elváltozás energetikai egyensúly kibillenés.Milyen ásványi anyagokra, vitaminokra, életmódváltásra lehet szükség stb.EWS professzionális frekvenciaterápiás készülék beindítja a szervezet önregenerációs, öngyógyító mechanizmusait.


Access Bars
Egy gyengéd, érintésen alapuló technika, melynek során a fejen érintünk 32 pontot, melyek mindegyike egy-egy életterülethez tartozik.A kezelés feloldja a fizikai és mentális blokkokat, amelyeket a testünkben elraktározunk, és elősegíti a könnyedséget az életünkben.Access BARS kezelés segíthet a következőkben:
• A fizikai egészség javítása
• Stressz csökkentése és tisztább gondolkodás
• Fokozott motiváció és könnyebb kommunikáció
• Az öröm, boldogság, hála, kedvesség és béke érzéseinek jelentős növekedése
• Mélyebb relaxáció és pozitív hatás az álmatlanságra
• Nagyobb intuitív éberség

Access Facelift
Energetikai Ránctalanítás érintéses kézrátétes energetikai kezelések. Többféle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újra strukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.A kiegyensúlyozás során felszabadulhatunk azok alól a gondolati, érzelmi, ítéletek és hiedelmek alól is, melyek benne tartanak életed traumáiban, drámáiban. A letisztulás felszabadulás eredményeként fiatalodhat a test, kisimulhatnak a ráncok, hiszen ezek is mind az elménkben lévő gondolatok negatív következményei.A Facelift átstrukturálja a bőrt, eltüntetheti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít és rugalmasabbá teheti a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt formál.